DIARIES OWNER INSTAGRAM ASK.FM

Doakan Saya Cemerlang Dalam SPM 2K16


Hai. Selamat datang diri sendiri. HIHIHIHI. Lama sangat-sangat rasanya tak update blog. Rasa rindu dengan blog ni. Yelah aku yang design sendiri kot, BTW Yana nak ucap TERIMA KASIH dekat semua warga-warga blogger yang sudi share maklumat tentang tips untuk cantikkan blog. THANKS A LOT!!!!!! Well, this year is very hard for me. Tahun ni Yana dah SPM dah. Kejap je rasanya. Macam tak percaya pun ada jugak. Lol. Tarikh peperiksaan SPM bermula ialah pada 7 November 2016. Lagi berapa hari ja lagi. Counting days HUHUHU. Teringat lagi dulu time first Yana Darjah 1. Ya Allah time tulah rasa macam naif gila. Dahla takda kawan. Nasib baiklah ada mak. So mak yang teman. Tapi sampai luar kelas je lepastu balik. Herhhhhhh!!. Rasa nak nangis pun ada time tu. Masuk je kelas dah ada musuh. HIHIHI. Kecut jugaklah masatu. Tapi Yana cool je. ecehhhhhhhhhh
Tu time Darjah 1. Sekarang dah Ting. 5 dah. Lepastu dah nak kena cari haluan sendiri supaya berjaya hingga ke menara gading. Tipulah kalau Yana cakap tak takut nak SPM. SPM ni la yang menentukan hidup Yana. Harap-harap Yana dapat berjaya dengan cemerlang dalam SPM. Banggakan mak ayah itu adalah yang paling utama. Mana ada orang yang berjaya untuk benda lain. Tapi tak taulah kalau zaman sekarang yang kian moden ni. ecececehhhhhh
Yana berharap sangat dapat buat yang sehabis baik dalam SPM kalini. Mak dengan ayah nak sangat tengok Yana masuk U. Yelah sebab Yana ni anak bongsu lepastu manja pulak tu dengan diaorang. Apa yang Yana nak mesti dapat walaupun akak dengan abang-abang semua jealous. APE AKU KESAH?? HAHAHAHA mampos tak layan 
So, korang yang sudi baca entry Yana ni harap dapat doakan Yana agar dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM. Jasa awak-awak yang baca sangat besar untuk saya. Tak terbalas. Anyway, I think I should stop right here. Insya-Allah ada masa lagi nanti Yana akan update post yang terbaru. Just wait and seeeeeeeeeeeee! Wish me luck for SPM 2K16. Bye Assalamualaikum! Muahhhh


with our English teacher Ms. Shamira



The Girls of 5SP



My BFFF till die. I love our friendship!!



Class of 5SP 2K16



Classmates. Deskmates. Soulmates. Huarghhh



GOODLUCK FOR YOUR SPM GUYS! DO THE BEST!!! <3<3


There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work learning from failure.” ~ General Colin Powell

No comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Yana