DIARIES OWNER INSTAGRAM ASK.FM

Lama tak update blog


Helooooo guys!! Miss me? Hahaha mcm ada follower kan.. takpelah ade ke tak ada ke janji aku post.. hahaha
Now dah jarang update blog sebab terlalu busy. Nak kata big exam dah lepas. Tak taulah tang mana busnya sampai nak update blog pasal hari raya pun tak ada masa.. Nampak tak kebusy annya tu. Haihhhhh lepas satu, satu masalah datang. Tak taulah nak kabo macam mana. Just nak cakap stay strong. Dengan masalh keluarganya lain. Masalah jiran lagi. Masalah sekolahnya lain. Dah mcm ape entahh.. takpe sis kena tabah #sistabah. Sejak dah naik form 4 ni rasa macam dah belajar dekat universiti dah. Mane taknya asyik kerja kursus je. Kalau tak buat mamposs tak ada markah. So kenalah sadokan diri buat.. agaknya masa form 5 rasanya mcm nak ambik PhD rasanya. Huahuahuahua... haritu baru lepas exam penggal kedua. Alhamdulillah dapat top 5. Ahahahaha rasa terharu sangat3. Nak nangis ni emmmmmmmm. Harap2 final exam dapat top 3. Huahuahuahua nyampah mak. Mungkin sebab aku dah berubah sebabtu dapat top 5. Adalh sbabnya kenapa. Tak boleh bagitau sebab terlalu privacy.. hahaha lagi beberapa hari je nak raya haji. Lepastu bulan 10. Birthday ai tu.
 Huahuahua. Lepastu bulan 11. Lepastu bulan 12. Lepastu bulan 1,2,3. Lepastu gembira laaaaaaaaa... Horeeeeeeeeeee! Dahlah penat nak type. Doakan semoga aku cepat cantik dan kurus. Hahaha byeeeeee


Ni sir saya namanya joe..
 Kan tadi dah kabo #sissado
Sedara mara beraya

No comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Yana