DIARIES OWNER INSTAGRAM ASK.FM

I Miss You !!

You know? Yana ada 5 orang bestfriends forever. Dari Form 1 kitaorang rapat but this year hurmmmmm.... semua orang nak pindah sekolah.. why??? I really miss you cha... Kau tak ada aku sunyi. Hidup aku kosong. Aku rindukan ketawa kau yang macam scooter tu... I really miss it.. Bila kau marah semua orang akan senyap macam malaikat lalu... But i know, semua tu takkan berlaku lagi... arhhh aku terseksa dengan classmate aku yang arok-arok belaka tu... Asyik nak kutuk orang, hina orang, buli orang. Sampai aku pun sekali kene buli. Bila ada kau, kau akan protect aku even ramai budak yang benci dekat kau... That was so .......... I dont know how to say.... Setiap kali rehat kita selalu berlima but this time berempat.. Kadang- kadang bertiga je yela sebab Ainun kena bertugas.. Dalam kalangan kita berlima kau seorang je yang berani.. Hahahahaha.. The moment yang paling nak buat aku menangis is when you asked me "Yana, kalau aku dah tak ada nanti kau rindu kan aku tak?" "Apa perkara yang rindu bila aku dah pindah nanti?" Seriously so deep... I miss the moment in Form 1 when we go to the BPM.. Kau naik troli and siap promo dekat abang tu nak naik tak.... hahahaha....  I miss you so much Fareezsha!!!


That's we call BFF.. Mencari kawan memang mudah, tapi mencari sahabat sangat sukar. Dalam hidup kita, kita perlu ada sahabat untuk meluahkan perasaan. F-A-R-E-E-Z-S-H-A namanya diberi. Nama penuh dia Nur Fareezsha. Dia sebaya dengan Yana. This year dia pindah sekolah. I'm really miss her. Dia seorang yang funny, garang pun ada..... hahahaha. Kalau datang sekolah boleh dikatakan selalubawak bekal then bagi aku makan.. kahkahkah I love food!! Lepas keputusan PT3 keluar, dia terus mohon vokasional... Mula-mula rasa macam asdfghjkl jugaklah tapi nak buat macam mana, dah dia minat... so let her go... Awal persekolahan dia ingat dia tak dapat. pertengahan bulan 1 dia dapat telefon yang permohonan dia diluluskan... Time tu rasanya arhhhhhh aku akan kehilangan seorang sahabat.... Sampai sekarang masih belum ada kesempatan untuk jumpa kau.. Tapi bila aku dapat peluang jumpa kau aku nak peluk erat kau.. hahahaha... Masa Form 3 group kitaoranglah yang paling bising.. hahahaha bak kata Ainun "5 Idiots" hahahaha.... I hope that our friendship will not over.... I love you, Ainun, Azfa, Mesir, and of course me.. hahahahaha Lol. I hope that you will never forget me and our friends.... 
 Less 1 


 This is Fareezsha


 I love this moment


 Here we are at Legoland Malaysia


 Friensdship goalll


I love you bae <3

No comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Yana