DIARIES OWNER INSTAGRAM ASK.FM

F R I E N D S ♥

    Hai! Assalamualaikum reader! Here you go.....


            Okay, aku nak cerita pasal kawan-kawan aku yang sangat memahami aku... Nak tahu sesuatu tak?? Aku sangat sangat sangat sangat sayang diaorang walaupun kadang-kadang kitaorang bergaduh. Normallah kan?? aku ada 4 orang kawan. First is Azfariesa Natasya Binti Azmi. *hahhhh panjang nama* Tapi kitaorang panggil dia Azfa,Acha kadang-kadang kalau malas nak panggil nama panggilan aku panggil dia "pa" jekk.... *watt lekk sudaa* Dia comel orangnya, cantik, bijak, tapi tapi tapi,, dia pendek.. hahaahaha *joke* Tak silap aku dia ada mixed Cina and Melayu. That why mata dia sepet... Dia suka belanja aku makan.. haaaaaaaa tapi kadang-kadang adalah jugak aku belanja dia... Tapi taklah selalu.... Dia ni nak kata garang taklah sangat, nak kata manja tu melebihh.. haaaaaa *joke* But, bila dia x ada mood, semua orang dia 'langgar' termasuk aku pun kena tempias.. haaaaaa... Selesai sudah.. Second is Nur Fareezsha Binti Md. Baharrudin.. Kitaorang panggil dia "cheecha" jekkk... Dia ni gawangg... Kalau harimau aku rasa dah lari dah harimaunya.. Kalah harimau... Kehkehkehkeh *joke* Dia cantik orangnya,comel,baik hati tapiiiii if dia ketawa mahu terburai isi perut aku dengarnya... hahahahaha very funny.. Tapi dia tak kesah pn.. Dia paling benci kalau orang cari pasal dengan dia.. Mahu runtuh sekolah dibuatnya... haaaaa *joke* Selesai sudah.... Third is Ainun Zanariah Binti Abd. Rashid. Dia tinggi orangnya, cantik, comel??? errrr lagi comel aku!!! hahahahaha *laugh*  Dia adalah seorang pengawas yang "berwibawa" cehhhh.... Padahal dekat kelas dialah orang yang paling keyypohh.. Lainlah aku duduk diam jekk... *muntah* Ini lagi sorang suka buat aku gelak...... Tapi,,, kalau mood dia tak baik, nak ketawa pon tak nak... ishhhhh susah susah...... Selesai sudah.... And the last one is NurSyafiqah Ashween Binti Nazli. Haaaaaa dia ni orangnya tinggi,cantik. Muka dia macam orang Arab... Kitaorang selalu panggil dia "pyka" "mesir" hahahahaa nak tahu kenapa kita orang panggil dia "mesir"??? Sebab muka dia macam orang Arab! Serious! Tak tipu!! Dia ni tak boleh tengok orang bising. Kalau bising confirm dia jerit 'hey! diamlah' haaaaaaa *joke* Selesai sudah..... Tapi seriously kalau kawan dengan diaorang memang boleh hilangkan stress.... okey. I think that enough... so, I hope you enjoyy!! I LOVE YOU!!!! Bye  ♥ 









                                          Inilah kamiiiii  ♥

                                                    Kami Comel!!!!

No comments: